15.03.2018
АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» визнано кращим в Україні банком для преміум клієнтів

Авторитетне міжнародне фінансове видання «Global Banking & Finance Review» визначило АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» як «Кращий Банк для Преміальних Клієнтів в Україні 2017» (Best Bank for Premier Banking Ukraine 2017).

Рішення про присудження нагороди «Кліринговий ДОМУ» було прийнято експертною комісією фінансових аналітиків Global Banking and Finance Review, які відзначили постійне прагнення Банку до високих стандартів діяльності в роботі із заможними клієнтами.

Перемога в цій номінації є свідченням визнання високого рівня банківського сервісу, для преміальних клієнтів, створеного з урахуванням їх статусу і високої вимогливості до обслуговування.

інформаційно:

Премія Global Banking & Finance Review Awards проводиться щорічно одним з провідних міжнародних фінансових видань Global Banking & Finance Review, який налічує понад 2 мільйони унікальних відвідувачів в рік з 200 країн світу.

З моменту свого створення в 2011 році, Премія відображає інновації, досягнення, стратегії, прогресивні і надихаючі зміни, що відбуваються в глобальному фінансовому співтоваристві.

Category ID: 2

Is exception: