14.08.2015
Нові пропозиції від АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»

З радістю повідомляємо Вам про позитивні зміни, які відбулись в продуктовій лінійці Банку.

Вже 17 серпня 2015 року Ви можете скористатись оновленою пропозицію для розміщення та примноження Ваших коштів.

Обрати свій депозит тепер просто і швидко.

Так, Вам не потрібно витрачати свій час на вибір серед різноманітних депозитних продуктів. Вам достатньо лише вказати бажані параметри (періодичність виплати відсотків, строк та валюту) Вашого депозиту, який задовільнять саме Вашу потребу – заощадити кошти, накопичити на певну подію чи отримати найвищий дохід.

Додатково, для Вашої зручності ми розробили документ, де зосередили усю інформацію про особливості обслуговування у АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» - Умови надання банківських послуг в АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» (для фізичних осіб).

Ви в будь-який час зможете отримати необхідну та важливу для Вас інформацію у цьому документі, який завжди розміщений на нашому сайті, та отримати відповіді на питання, що Вас цікавлять.

В межах публічної пропозиції АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» на укладення договорів з клієнтами, даний документ визначає умови надання банком послуг при видачі та обслуговуванні банківських платіжних карток (приватних та зарплатних), розміщенні вкладів, відкритті та обслуговуванні поточних рахунків.

Умови надання банківських послуг в АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» (для фізичних осіб) вступили в силу з 7 серпня 2015 року.

Детальну інформацію Ви завжди можете отримати у контакт-центрі Банку за номером телефону 0 800 501 808 (відтепер доступно в Skype! Набирайте clhs_com_ua) або у відділені Банку.

Category ID: 2

Is exception: