17.04.2014
Повідомлення про припинення діяльності Сімферопольського та Красноперекопського відділень

Шановні клієнти АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»!

Щиро дякуємо Вам за плідне та довготривале співробітництво з АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» в Кримському регіоні.

Нажаль, наразі невизначені юридичні підстави для функціонування на території Республіки Крим відокремлених підрозділів нашого банку. У зв’язку з цим Наглядовою радою Банку прийнято рішення про припинення діяльності Сімферопольського та Красноперекопського відділень АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» з 17 квітня 2014 року.

Повідомляємо, що з метою виконання взятих на себе зобов’язань з 17 квітня 2014 року обслуговування клієнтів Сімферопольського та Красноперекопського відділень АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» здійснюється у такому порядку:

  1. Фізичним особам - вкладникам Банку гарантується їх право на повернення усієї суми вкладу та відсотків згідно з умовами відповідних договорів. Отримати належні їм кошти вкладники можуть у Головному офісі АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» за адресою: Україна, 04070, м. Київ, вул. Борисоглібська, 5А. Повернення депозитів здійснюється відповідно до умов договору та з урахуванням вимог нормативно-правових актів України.
  2. Поточні рахунки фізичних осіб переводяться на обслуговування у Головний офіс Банку.
  3. Платіжні картки, емітовані Банком, є дійсними до дати закінчення строку їх дії.
  4. Рахунки юридичних осіб переводяться на обслуговування до Головного офісу Банку.
  5. Позичальники не звільняються від виконання ними своїх зобов’язань перед Банком відповідно до умов укладених договорів.

У разі виникнення питань та за необхідними консультаціями просимо звертатись до служби клієнтської підтримки за телефонами: 044 593 10 20 та 0 800 501 808.

З повагою і найкращими побажаннями, АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»

Category ID: 2

Is exception: