26.05.2016
Відкриття нового центру Private Banking в Києві

Відповідаючи на постійно зростаючий попит на високоякісний персональний банківський сервіс з боку клієнтів, з радістю повідомляємо, що в Києві відкрито другий центр Private Banking АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ».

Новий центр розташований в історичному і діловому центрі столиці - вул. Заньковецька, 5/2.

«У зв'язку з постійним зростанням кількості клієнтів і обсягу послуг, що надаються, ми відкриваємо другий в Києві офіс Private Banking КЛІРИНГОВИЙ ДІМ. Це важливий крок для розвитку відносин із заможними клієнтами. Зручний новий майданчик дозволяє розширити можливості першокласного сервісу», - впевнений Заступник Голови Правління Банку Микола Онищенко.

У новому офісі ми пропонуємо всі банківські продукти вищого рівня, включаючи індивідуальні портфелі послуг, міжнародні кредитні картки, вклади, індивідуальні сейфи, послуги поточного рахунку і, звичайно, обслуговування кожного клієнта персональним банкіром.

Центр Private Banking АБ "КЛІРИНГОВИЙ ДІМ" відрізняється і особливим дизайном. Оформлення офісу розроблялося відповідно до світових тенденцій в області еко-і фітодизайну. В обробці використовувалися натуральні, екологічно чисті матеріали і елементи, що відповідають цінностям бренду нашого банку.

Нове відділення облаштовано спеціальними переговорними кімнатами, що дозволяють відвідувачам здійснити необхідні операції в умовах суворої конфіденційності і приватності. Доступ до Центру надається виключно клієнтам і його співробітникам.

Керівником Центру Private Banking на Заньковецькій призначена Оксана Спірідонова. Вона працює в банківській сфері понад 12 років. У Банку «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», до призначення керівником нового Центру, займала позицію персонального банкіра.

Category ID: 2

Is exception: