10.09.2020
28.08.2020 року національне рейтингове агентство «Рюрік» підтвердило АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» кредитний рейтинг uaАА та рейтинг депозитних вкладів r4+

Уповноважене Національне рейтингове агентство «Рюрік» від 28 серпня 2020 року підтвердило АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний», що характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Прогноз «стабільний» вказує на відсутність передумов для зміни рівня рейтингу в найближчій перспективі.

Також рейтингове агентство «Рюрік» 28 серпня 2020 року підтвердило рейтинг надійності депозитних вкладів АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» на рівні r4+. Де рівень надійності r4 означає високу надійність вкладів, діяльність банку характеризується помірною залежністю від фінансово-економічних умов, а також ринкової кон’юнктури. Вірогідність повернення вкладів – висока. Знак «+» вказує на проміжний рівень рейтингу відносно основних рівнів. 

Висновок про визначення рейтингової оцінки.

Висновок про визначення надійності депозитів.

Перейти на персональну сторінку АБ «КЛІРІНГОВІЙ ДІМ» на сайті НРА «Рюрік»


НАМ ВАРТО ДОВІРЯТИ!

Ознайомитись з історією кредитного рейтингу Банку «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» >>


Category ID: 2

Is exception: