09.06.2016
Дитячі картки тепер у фунтах та франках!

Шановні клієнти!

З радістю повідомляємо, що напередодні літнього відпочинку спеціально для дітей наших ВІП-клієнтів ми доповнили продукт «ПЕРШИЙ ГОЛД» новими можливостями.

Літо - це довгоочікувана пора для школярів та їхніх батьків, а літні канікули - чудовий привід для дитячого відпочинку за кордоном, літніх таборів і нових програм навчання.

КЛІРИНГОВИЙ ДІМ подбав про те, щоб відтепер у щоденному житті Ваша дитина отримував корисні навички використовуючи платіжну карту в швейцарських франках і/або англійських фунтах стерлінгів. Дітям буде ще зручніше здійснювати необхідні покупки, відчуваючи безпеку і батьківську турботу.

Справжню золоту карту VISA - ПЕРШИЙ ГОЛД, можна оформити в одній п'яти валют на вибір: гривня, долар США, євро, швейцарський франк і англійський фунт.

Нагадуємо, що дана карта покликана розвивати фінансову самостійність, вчити дитину правильно поводитися з грошима під чітким керівництвом батьків і контролем особистого банкіра КЛІРИНГОВОГО ДОМУ.

Переваги продукту «ПЕРШИЙ ГОЛД»:

-  батьки визначають ліміти витрат по рахунках;
- додатковий захист за допомогою комп'ютерного чіпа і системи он-лайн лімітів;
- батьки отримують повідомлення про кожну операцію дитини;
- повна конфіденційність всіх даних і операцій, захист банківською таємницею;
- знижки по программі «Світ привілеїв»;
-  мінімізація ризиків зберігання готівки.

АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» засновано в 1996 році. У грудні 2016 року виповнюється 20 років діяльності Банку на фінансовому ринку України.

Category ID: 2

Is exception: