12.05.2016
Нові пропозиції для вашого бізнесу від АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»

Спеціально для Вас, ми розробили унікальні рішення для Вашого бізнесу: «БАЗОВИЙ», «BUSINESS CONSTRUCTOR» та «BUSINESS CASH BACK».

Якщо Ви тільки починаєте роботу з нашим Банком та, якщо кількість розрахункових операцій планується до 10 в місяць, скористайтеся продуктом «БАЗОВИЙ». Ви отримаєте можливість самостійно регулювати витрати в залежності від Вашої платіжної активності, сплачуючи за послуги лише по мірі їх використання.

Ваш бізнес передбачає регулярні розрахунки, Ви плануєте свої доходи та можете прогнозувати кількість операцій з банками? Обслуговування в Банку на умовах «BUSINESS CONSTRUCTOR» буде максимально  вигідним для Вашого бізнесу. При цьому вартість обслуговування заздалегідь фіксована на термін до 6 місяців. За допомогою менеджера Банку Ви самостійно обираєте перелік, кількість та обсяг потрібних послуг, формуючи власний тарифний план.

«BUSINESS CASH BACK» для Вас, якщо Ви часто користуєтеся банківськими послугами, але їх кількість і обсяги коливаються від місяця до місяця. З «BUSINESS CASH BACK» Ви отримаєте унікальну систему накопичувальних тарифів, яка дозволить Вам повертати до 40% витрат за банківські послуги в кінці кожного місяця.

За деталями звертайтесь до відділень Банку.


АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» засновано в 1996 році. У грудні 2016 року виповнюється 20 років діяльності Банку на фінансовому ринку України.

Category ID: 2

Is exception: