02.08.2012
Повідомлення про зміну складу посадових осіб АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»

Дата розміщення:

02.08.2012

Дата вчинення дії:

31.07.2012

Термінове повідомлення:

Ні

Назва Повідомлення:

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Вид Інформації:

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Повне найменування емітента:

Публічне акціонерне товариство «Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»

Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента:

21665382

Місцезнаходження емітента:

Київ, 04070, вул. Борисоглібська, 5, літера А

Регіон емітента:

8038500000

Телефон керівника емітента:

(044) 593 10 30

Електронна поштова адреса:

[email protected]

Текст Повідомлення:

31 липня 2012 року згідно з Рішенням Загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» (Протокол №30 від 31.07.2012 р.) задоволено заяву Члена Наглядової Байрака Сергія Івановича про дострокове припинення його повноважень на посаді Члена Наглядової Ради. Байрак Сергій Іванович займав посаду Члена Наглядової Ради АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» з 13 квітня 2012 року, не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини, часткою у статутному капiталi АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» не володіє. Згода на розкриття паспортних даних особою не надана.

У зв’язку з вищезазначеним відповідно до ст.57 Закону України «Про акціонерні товариства» Загальними зборами акціонерів припинено повноваження:

  • Голови Наглядової Ради Воробйова Віктора Валерійовича. Воробйов В.В. займав посаду Голови Наглядової Ради АБ "КЛIРИНГОВИЙ ДIМ" з 13 квітня 2012 року, не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини, часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Згода на розкриття паспортних даних особою не надана.
  • Члена Наглядової Ради Лєбєдєва Артема Євгеновича. Лєбєдєв А.Є. займав посаду Члена Наглядової Ради АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»з 13 квітня 2012 року, не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини, часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Згода на розкриття паспортних даних особою не надана.

31 липня 2012 року Загальними зборами акціонерів Публічного акціонерного товариства «Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» (Протокол №30 від 31.07.2012 р.) обрано Наглядову Раду у наступному складі (строк повноважень до 31.07.2015 р.):

  • Голова Наглядової Ради Воробйов Віктор Валерійович. Воробйов В.В. займав посаду Голови Наглядової Ради АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» з 13 квітня 2012 року. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини, часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Згода на розкриття паспортних даних посадовою особою не надана.
  • Член Наглядової Ради Пітер Девіс. Пітер Девіс займає посаду Генерального директора ТОВ "Промислова група «МОНIЄР». Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини, часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Згода на розкриття паспортних даних посадовою особою не надана.
  • Член Наглядової Ради Лєбєдєв Артем Євгенович. Лєбєдєв А.Є. займає посаду Директора ТОВ «П.Н.О.Холдінг». Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини, часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Згода на розкриття паспортних даних посадовою особою не надана.
  • Член Наглядової Ради Гориславець Наталія Юріївна. Гориславець Н.Ю. за основним місцем роботи займає посаду Бухгалтера ТОВ «Завод «Поліхімпром». Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини, часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Згода на розкриття паспортних даних посадовою особою не надана.

Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством

Голова Правління Андреєвська Вікторія Олександрівна


Category ID: 4

Is exception: 1